M-am născut la data de 29.10.1969, în Sibiu. Am absolvit Liceul Gh Lazăr în anul 1988 profilul: matematică – fizică iar în anul 1995 am obtinut diploma de inginer în urma examenului de licență după absolvirea Facultății de ”Tehnologia Textilelor şi Produselor Alimentare” din cadrul Universității ,,Lucian Blaga” Sibiu. Imediat după absolvirea facultății am lucrat ca și profesor de specialitate la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară ”Terezianum” din Sibiu, unde m-am și titularizat în urma unui examen national cu nota 9,60. În anul 2004 am obținut Diploma de Masterat cu specializarea ”Controlul calităţii şi protecţia alimentelor” la Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului Sibiu, apoi în anul 2007 am obtinut gradul I în invățământ cu nota 10. În anul 2008 am obținut Diploma de Masterat în specialitatea ”Politici şi strategii de  management şi marketing ale firmei” la – Facultatea Ştiinţe Economice din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

În 2017 m-am specializat în urma absolvirii cursurilor postuniversitare în Matematica și Stiinte ale Naturii la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca.

În prezent sunt expert în management educațional și lucrez ca INSPECTOR PENTRU PERFECTIONAREA CADRELOR DIDACTICE în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.