Sunt născut la data de 08.06.1974, în orașul Agnita, sunt căsătorit și am o fetiță de 18 ani. Am fost elev în instituțiile de învățământ ale orașului Agnita. Am urmat cursurile Facultății de Inginerie din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu.

Din anul 1995 sunt angajatul societății SNTGN “TRANSGAZ “ S.A. Mediaș. Prin natura serviciului am dobândit cunoștințe în domeniul instalațiilor de gaz, apa și în construcții. Am încercat  la locul de muncă să creez ehipe de lucru împreună cu care ne-am straduit să ne creștem nivelul calitativ al lucrărilor pe care le-am executat. Am sprijinit și voi sprijini oamenii creativi și profesioniști alături de care putem progresa.

Fac parte din echipa PNL Agnita, alături de membri noi și vechi, împreună cu care  am încercat și vom încerca în continuare să  găsim soluții viabile  pentru locuitorii Orașului Agnita. Am fost consilier local în Consiliul Local Agnita, în mandatele 2008-2012, 2016-2020 , consilier județean în Consiliul Județean Sibiu în perioada 2014-2016.

Implicarea mea în rezolvarea problemelor comunității va avea la bază principiile după care părinții mei m-au crescut: munca, dăruirea, corectitudinea și respectul pentru oameni .