Ma numesc Tatu Ioan-Mihai, am 25 de ani, absolvent al Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu, Facultate de Inginerie, iar în momentul de față ocup funcția de inginer la o companie din domeniul mecanic.
Am început să mă implic în politică din anul 2014, mai exact în campania pentru alegerile prezidențiale, susținându-l pe omul care a schimbat Municipiul Sibiu,
Klaus Iohannis.
Am strâns semnături, am împărțit pliante și am votat cu toată încrederea Klaus Iohannis!
Trebuie să recunosc că eram mândru (și încă sunt) de oportunitatea pe care o oferea Sibiul – să dea următorul președinte al României și am simțit că, într-un fel, susținerea mea a contribuit la victoria care a urmat!
Astfel, la sfârșitul campaniei victorioase, din turul 2, am decis să semnez adeziunea, să devin oficial membru al Partidului Național Liberal.
De atunci, a urmat mai multă implicare, multe zile de campanie și acțiuni pentru comunitate alături de colegii mei din CSL și TNL.
Am avut funcția membru în biroul politic local al TNL Sibiu, prim-vicepreședinte CSL Sibiu, iar momentan ocup funcția de vicepreședinte CSL Sibiu.
Astăzi, după aproape 6 ani,sunt onorat să candidez din partea PNL Sibiu la Consiliu Local al Municipiului Sibiu, alături de oameni competenți și profesioniști, care cred că Sibiul poate mai mult și mai bine!
Voi continua împreună, alături de echipa PNL Sibiu, pentru că se poate împreună!”