Sunt Otilia Man și sunt născută în 5 iunie 1964. Fac parte dintre oamenii care cred că în urma fiecăruia dintre noi trebuie să rămână ceva bun pentru generațiile viitoare. Sunt de profesie inginer; după Facultatea de Inginerie am urmat cursurile Facultății de Drept și apoi un Master în Managementul Organizatiilor. Am lucrat 20 de ani în mediul privat, într-o funcție de conducere și 8 ani în administrația publică locală, experiență care mi-a oferit posibilitatea de a putea avea o privire de ansamblu asupra a ceea ce înseamnă gestionarea unei structuri economice și administrative.

Activez în cadrul Partidului National Liberal din 2004, fiind vicepreședinte în Biroul Municipal Sibiu.

În legislativul 2004-2008 am fost consilier local al municipiului Sibiu, având șansa de a participa la actul administrativ desfășurat pe parcursul anului 2007 când Sibiul a deținut statutul de Capitală Culturală Europeană.

Îmi doresc să mă alătur echipei de consilieri județeni, propusă de Partidul Național Liberal, întrucat consider că experiența mea cumulată de 28 de ani în mediul privat și în administrația publică îmi conferă acel grad de maturitate și pricepere de care este nevoie într-o astfel de funcție.  Am convingerea că fenomenul economic și cel administrativ pot fi întelese mai bine atunci când ai activat atât în cadrul unei companii private, cât și într-o instituție publică, când te-ai confruntat cu probleme din ambele medii. Administrația publică se face cu responsabilitate, cu asumarea rolului important pe care îl ai în dezvoltarea comunității care te-a învestit cu încredere. Și pentru că am pomenit cuvântul încredere, un rol determinant în înscrierea mea în competiția pentru Consiliul Județean l-a avut încrederea pe care o am în echipa propusă de PNL, formată din oameni competenți, implicați, guvernați de bune intenții.