Raluca Turcan: Marcel Ciolacu îl atacă pe președintele Klaus Iohannis din biroul în care Dragnea și Iordache măcelăreau justiția și bugetul țării

Raluca Turcan:

Marcel Ciolacu îl atacă pe președintele Klaus Iohannis din biroul în care Dragnea și Iordache măcelăreau justiția și bugetul țării.

În mod normal n-aș fi scris nimic după un astfel de atac suburban. Dar cred că oamenii trebuie să fie informați, iar comunicarea este o formă de respect față de ei.


Președintele Klaus Iohannis a salvat România când PSD-ul, cu Marcel Ciolacu de-a dreapta lui Dragnea, erau pe punctul să scoată țara din UE.
Klaus Iohannis a readus normalitatea și speranța în rândul oamenilor de bun simț. Cred că suntem cu toții datori să nu uităm asta.


Președintele Iohannis este respectat în Europa, a negociat salvarea economică pentru România obținând 80 de miliarde de euro pentru dezvoltare și investiții și a intervenit în momentele cheie ale acestei țări cu soluții și empatie.


Președintelui Iohannis i-a păsat.


Marcel Ciolacu și ai lui au blocat măsurile de protejare a populației în starea de pandemie, a încurajat ca oamenii bolnavi să părăsească spitalele, a fost pe punctul să arunce bugetul în datorii insurmontabile.


Ciolacu și ai lui au promis spitale regionale – ați văzut vreunul? A promis racordarea satelor și școlilor la utilități. Ați văzut vreo lucrare începută? A promis mii de kilometri de autostradă. A inaugurat măcar un kilometru?
Spitale, școli, utilități, autostrăzi – sunt începute și unele aproape de finalizare de guvernul liberal minoritar, în parteneriat cu președintele Iohannis.


Ar fi bine ca Marcel Ciolacu să-și vadă lungul nasului.