Echipa PNL la Senat

Nicolae Neagu

Politician cu experiență, Nicolae Neagu a fost vicepreședinte al Comisiei speciale pentru coordonarea activităţilor necesare pregătirii Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, secretar și apoi președinte al Comisiei Economice a Senatului României, este vicelider al Grupului Parlamentar PNL, membru în Comisia permanentă de buget, finanțe, bănci și vicepreședinte al PNL Sibiu. Activitatea din acest mandat parlamentar cuprinde, între altele, nu mai puțin de 111 luări de cuvânt și 114 inițiative legislative.
Nicolae Neagu este preocupat de continuitatea proiectelor începute, a inițiativelor guvernului liberal susținute de președintele României, Klaus Iohannis, precum și de asigurarea finanțării pentru acele demersuri care conduc la ...

Vlad Vasiu

Vlad reprezintă cu succes o generație de a cărei implicare depinde reclădirea încrederii oamenilor în politică. A devenit membru PNL în 2002 și a rămas alături de liberali, neîntrerupt, de atunci. A fost lider al tineretului PNL din România, este vicepreședinte al PNL Sibiu și consilier județean.
Vlad Vasiu a fost asistent universitar, este administratorul unei societăți comerciale și a studiat la Sibiu, orașul în care s-a născut și a crescut. A terminat Facultatea de Științe Politice a Universității Lucian Blaga, masteratul în Diplomație și politică externă și este doctorand în științe politice (politică externă) al Universității București.

Marcela Raulea

Unul dintre cei mai respectați medici de familie din Sibiu, Marcela Răulea a intrat în politică din dorința de a participa la îmbunătățirea politicilor de sănătate publică. A fost președinte al Organizației de Femei a PNL Sibiu, consilier județean și rămâne unul dintre oamenii pe a cărei experiență liberalii sibieni contează. Marcela Răulea este mama a doi copii. Își dorește pentru ei un viitor în România și este decisă să se implice neîntrerupt în construcția acestuia.