Organizația Femeilor Liberale Sibiu organizează o strângere de fonduri pentru Centrul de Primire în Regim Urgență pentru Femei și Copii, Victime ale Violenței Domestice din municipiul Sibiu:

Sunt femei care de 8 Martie nu așteaptă flori. În situația abuzurilor domestice, victima este cea care trebuie să dea dovadă de curaj, putere și reziliență pentru a avea șansa unui nou început.

În această lună a femeilor, după un an 2020 în care numărul actelor de violență a crescut, ne dedicăm sprijinirii femeilor și copiilor abuzați care fug, de multe ori fără să ia nimic de acasă, și caută adăpost și ajutor în centre specializate.

Vă invităm să participați alături de noi la strângerea de fonduri pentru Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Femei și Copii, Victime ale Violenței Domestice din municipiul Sibiu, campanie desfășurată pe toată durata lunii martie. Sute de femei și copii au beneficiat de serviciile medicale, psihologice, juridice și de reintegrare în societate în cei 14 ani de funcționare a Centrului, administrat de Asociația Femeilor Sibiu. În luna dedicată femeii, să fim alături de mamele și copiii care au foarte mare nevoie de ajutor.

Donațiile se fac direct în contul Asociației Femeilor Sibiu:IBAN 70BTRLRONCRT0048507903

Numerele de contact ale Centrului în caz de urgență: 0771 148384 și 0771 148385

Vă mulțumim,

Organizația Femeilor Liberale a Județului Sibiu Membrii Organizației Municipale a PNL Sibiu