Listele de candidați ai PNL Sibiu pentru alegerile parlamentare cuprind nume precum cel al vicepremierului Raluca Turcan, al viceprimarului municipiului Mediaș, Christine Thellmann, al deputatului Constantin Șovăială, al fostului viceprimar al Sibiului, Răzvan Pop, dar și precum cel al deputatului Nicolae Neagu, al consilierului județean Vlad Vasiu și al medicului Marcela Răulea.

Raluca Turcan, liderul PNL Sibiu, a declarat că listele propuse de liberali oferă sibienilor oameni profesioniști, dedicați, care au demonstrat deja, prin implicare și inițiative, că pot aduce o schimbare:

„PNL Sibiu propune pentru Parlamentul țării oameni care, dacă li se va da această șansă, vor face diferența și vor reda României cea mai importantă instituție a democrației. Știu că sibienii, că românii de bună credință de peste tot, nu uită că suntem la finalul unui mandat dominat de excesele celei mai toxice majorități din istoria post-decembristă!

Suntem la sfârșitul unei perioade în care am fost nevoiți din nou, după 30 de ani, să luptăm pentru principii, suntem la capătul unei perioade care ne-a făcut mai puternici, împreună, toți românii onești aflați fie în stradă, fie în instituțiile statului. Suntem la finalul unei epoci parlamentare triste și în fața ultimelor zvâcniri ale celor care au făcut-o posibilă!

Numele pe care le propunem astăzi pentru Parlamentul României sunt garanția că ceea ce s-a întâmplat nu se va mai repeta!
România nu își mai permite derapaje de la democrație în fața Europei, în fața propriilor cetățeni, dar nici nu mai are timp de experimente!
PNL a început reconstrucția țării, iar de oamenii din Parlament depinde continuarea pe acest drum. De acești oameni, de încrederea pe care le-o vor da sibienii, depinde și dezvoltarea județului!

Am convins prin administrații performante în țară, printr-o echipă eficientă la Consiliul Județean Sibiu, prin președinta Daniela Cîmpean, prin primari și consilieri susținuți masiv de oamenii de bună credință, am arătat că știm ce avem de făcut! Noi credem că administrațiile locale și județene, Parlamentul și Guvernul, dar și Președintele României trebuie să formeze o echipă în folosul binelui public și asta propunem românilor. Asta propunem sibienilor!

Pe listele pentru Camera Deputaților și Senat ale PNL Sibiu se află nume care au confirmat în activitatea parlamentară, ale căror inițiative au fost susținute și au produs efecte în societate, se află nume de sibieni care au demonstrat atașament pentru orașul și județul lor, oameni care aduc un suflu nou și în care noi, liberalii, avem încredere.
PNL Sibiu este cea mai bună organizație din țară și asta mulțumită tuturor acelora care ne-au susținut, care au văzut în noi forță de muncă și – atunci când a fost cazul – de luptă! Îi îndemn pe sibieni să ne urmărească în această campanie, să ne citească propunerile, să ne judece faptele și pe 6 decembrie să nu își risipească votul! Problemele serioase ale României au nevoie de un Parlament serios, care să susțină un Guvern eficient și care, împreună, să vină alături de Președintele Klaus Iohannis la construcția țării.”

Listele propuse de PNL Sibiu pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie sunt formate din următoarele nume:

Camera Deputaților:
🔵 Raluca Turcan
🔵 Christine Thellmann
🔵 Constantin Șovăială
🔵 Răzvan Pop
🔵 Cornel Macarie
🔵 Otilia Man

Senat:
🔵 Nicolae Neagu
🔵 Vlad Vasiu
🔵 Marcela Răulea